offline web page builder download

DIGITALTRYCK / OFFSET 

VISITKORT - Det har pratats om det papperslösa samhället i flera decennium - och på flera områden har den digitala tekniken gjort livet enklare, smidigare och bättre för oss. Men vissa saker vill vi helt enkelt ha i papper. Vi vill kunna förmedla ett bestående budskap som förmedlar en gedigen och kvalitativ känsla. Det är därför de flesta företagare fortfarande är angelägna om att trycka visitkort.

KUVERT - För en företagare som försöker nå ut till sina presumtiva kunder är det ett axiom att man måste sticka ut. Vilket kuvert syns i högen som ligger på hallmattan? Troligen är det inte kuvertet med endast ett frimärke och en adressetikett. Som företagare har du bara kundens snabba ögonkast på dig att sticka ut. Det är då du behöver ett genomtänkt och snyggt kuvert med tryck.

FLYERS & MENYER - Att marknadsföra sig blir allt mer svårt. Mediabruset växer för varje år i form av tv- och radioreklam och alla former av kanaler som internet erbjuder. Samtidigt har människor börjat bli 'blinda' för denna form av marknadsföring, och det krävs mer och mer för att ett företag ska synas där. Det kräver enorma ekonomiska resurser att synas i digitala kanaler idag och för många företag blir det svårt att hävda sig på denna marknad. Men det finns gamla beprövade kanaler som fungerar lika bra idag som någonsin.

AFFISCHER - Att marknadsföra sig blir allt mer svårt. Mediabruset växer för varje år i form av tv- och radioreklam och alla former av kanaler som internet erbjuder. Samtidigt har människor börjat bli 'blinda' för denna form av marknadsföring, och det krävs mer och mer för att ett företag ska synas där. Det kräver enorma ekonomiska resurser att synas i digitala kanaler idag och för många företag blir det svårt att hävda sig på denna marknad. Men det finns gamla beprövade kanaler som fungerar lika bra idag som någonsin.

DEKALER & ETIKETTER - Klistermärken kan användas till såväl marknadsföring som för uppmärkning. Vi kan trycka klistermärken och dekaler på vinyl som vi även kan kontur-/figurskära för att få helt unika klistermärken. Dom kan levereras på ark eller som lösa klistermärken. Vi kan trycka klistermärken på både permanent samt avtagbar vinyl beroende på hur klistermärkena ska användas. Om de kommer utsättas för nötning eller sitta i direkt solljus en längre tid så kan vi lägga på ett skyddslaminat för att öka livslängden.

FOLDRAR & BROSCHYRER -Gränsen mellan marknadsföring och information är ofta diffus. Det är svårt att säga när det ena övergår i det andra, och ofta finns moment av det ena i det andra. Men vad det gäller trycksaker går det ändå att följa en viss linje. Reklambladet attraherar och lockar, informationsbladet skapar ett fördjupat intresse och foldrar och broschyrer informerar mer detaljerat.

Address

Radiatorvägen 15, 
702 27 Örebro 


Kontakt

Email: info@smarttryck.se
Phone: +46 (010) 550 00 55
Mobile: +46 (76) 176 00 99

Öppettider  

Måndag — Fredag
8:30 — 17:30