make own website

STORFORMAT

AFFISCHER & EXPONERING - Att trycka affischer har länge varit ett populärt sätt att marknadsföra sig och är det än idag. Vi trycker våra affischer på en mängd olika material men de flesta trycks på papper eller plast. Affischerna kan med fördel användas i gatupratare, ljuslådor eller snäppramar men även sättas upp som dom är utomhus då både bläck och material är anpassat för detta. Om du vill ha extra skydd mot UV och nötning så laminerar vi även affischer i storformat. Våra affischer passar både som dekoration på kontoret såväl som reklam ute på stan. Hos oss är det inga problem att beställa 1 eller 1000 ex, varje beställning är värdefull och vi tummar aldrig på kvaliteten. De vanligaste måtten på affischer i storformat är 50x70, 70x100, A2, A1 samt A0. Men självklart trycker även andra mått om så önskas. Mer information om affischer i A3 hittar du under fliken flyers & affischer. 

ROLL UPS & MÄSSMATERIAL - Allt du behöver för att din professionella mässa, utställning eller monter ska bli en succé kan du hitta hos oss. Vi vet vad som krävs för att mässmaterial ska fungera - så att ditt budskap ska bli uppmärksammat av alla, hålla länge och skapa ett gott intryck hos andra om dig och ditt företag. Du kan till exempel kombinera olika display-typer tills du hittar en stil som passar in på dina behov, samtidigt som du känner dig trygg i vetskapen om att våra produkter aldrig passeras obemärkta. Om du så önskar kan du till exempel beställa olika mässväggar som går att sätta ihop till ett enda stort system som du kompletterar med t ex roll ups eller broschyrställ. Kvaliteten som vi erbjuder gör det lätt och smidigt att montera upp och ner dessa produkter vilket minimerar riggtider vid monterbygget. Det finns tydliga instruktioner som gör att personalen själva kan montera hela mässmontern vilket i slutändan blir billigare.

BANDEROLLER & MESH -Banderoller kan användas till väldigt mycket. För dig som vill få alla i din omgivning att veta om vilka tjänster eller produkter du erbjuder och var de kan hitta just dig när de behöver något, är en banderoll en bra lösning. Banderollerna trycks med latexteknik på ett högkvalitativt material som garanterar både styrka och hållbarhet, och du kan välja om den ska vara tryckt på en sida som en vanlig eller på två sidor med ett block out-skikt som förhindrar genomlys. Storleken på banderollen bestämmer du själv och vi öljetterar med öljetter som inte sliter sönder banderollen. Med andra ord får du en banderoll av allra högsta kvalitet.

FOLIERING & DEKOR - Foliering av bilen är ett utmärkt sätt att förhöja utseendet på din bil till ett mindre pris. Detta kan också användas som en kostnadseffektiv marknadsföring för dig som vill få ut ditt budskap i världen. Vi hjälper dig gärna med allt i kedjan, från idé och design till färdig bil, vare sig det gäller enklare dekaler eller foliering av någon detalj på bilen.

NÅGOT ANNAT? - Vi gör mycket mer än det som ni ser här på hemsidan, bl a gör vi etiketter,
t-shirts med tryck, pins med tryck, dekaler mm. Behöver du något annat? Fråga så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig!

Address

Radiatorvägen 15, 
702 27 Örebro 


Kontakt

Email: info@smarttryck.se
Phone: +46 (010) 550 00 55
Mobile: +46 (76) 176 00 99

Öppettider  

Måndag — Fredag
8:30 — 17:30